VR experience Scheveningen

Teambuilding | Sportieve activiteiten | Actie & adrenaline | Minder intensief

VR Experience Scheveningen

Wil jij spanning, avontuur en sensatie beleven met je kinderen, vrienden, collega’s of familie? Probeer dan nu virtual reality! VR experience is de plek om kennis te maken met Virtual reality! Ervaar dan de intensiteit van de walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen een spinnen invasie. Met een ruim aanbod VR games verdeelt over zeven pakketten beleef je levensechte ervaringen met de Virtual Reality. In onze room kun je met je gezelschap volop genieten van een virtual reality uitje. Kies het aantal VR headsets en speel na- of tegen elkaar. Bij VR experience verveel jij je nooit!

GROEPEN & BEDRIJVEN

Geniet van een ideaal dagje weg met jouw vrienden of collega’s. De ruime keuze zorgt voor een groot aantal VR experiences te ervaren met jouw groep of bedrijfsuitje. Met een groepje van minimaal 8 personen is er keuze uit ruim 50 games en experiences, waarbij onze VR expert jou duidelijk advies geeft om ervoor te zorgen dat jullie een ideaal VR uitje krijgen! Kinderfeestje Geen zin meer om saai te zwemmen of te bowlen? Verras je vriendjes en vriendinnetjes met het meest spectaculaire kinderfeestje van het moment! Neem ze mee op avontuur in de oneindige wereld van virtual reality. Samen verschillende kindergames doen of juist in duel met elkaar strijden? Alles is mogelijk. Jouw verjaardag feestje wordt gegarandeerd een fantastische dag! Virtual Reality Experience in Den Haag / Scheveningen Bepaal zelf hoe jij de VR experience wilt ervaren en ontdek de kracht van meer dan 50 games in virtual reality in Scheveningen / Den Haag! Kies uit onze pakketten en bereid je voor op een unieke beleving!

Groeps activiteit

Virtual Reality is een onwijs leuke groepsactiviteit, al denkt men vaak dat het iets individueels is. Iedereen kan op een groot scherm meekijken naar de fratsen die je collega uithaalt in de andere wereld. Je zal merken dat de rest van de groep binnen no-time actief mee roept, juicht en iedereen continu in een deuk ligt! Zijn jullie met meer dan 16 personen? Natuurlijk hebben we ook dan erg leuke combinatieprogramma’s met de Escape Room Scheveningen. We kunnen verschillende programma’s voor jullie samenstellen, bestaande uit de Escape Room plus een of meerdere andere activiteit zoals Powerkiten, Powerboat Varen, De Grote Quizshow (Pubquiz 2.0) of een Robinson Crusoe beach uitje. Ook zijn er combinaties mogelijk met een lekker hapje of een drankje in de Scheveningse Haven of aan de Scheveningse Boulevard. Meer informatie is te vinden op website onder Arrangementen en Horeca of neem contact met ons op voor meer informatie

Prijzen

• Groep van 8 € 15,- p.p.
• Groep van 7 € 17,- p.p.
• Groep van 6 € 20,- p.p.
• Groep van 5 € 20,- p.p.
• Groep van 4 € 25,- p.p.
• Groep van 3 € 30,- p.p.
• Groep van 2 € 35,- p.p

Tijdsduur:

– 1 uur

Offerte aanvraag

Boek een van onze leuke workshops in combinatie met een bijpassend lunch, BBQ of diner-arrangement

MAAK JE DAG HELEMAAL COMPLEET

Solbeach

scheveningen

BBQ vanaf
€ 19,90 pp

Buena Vista

Scheveningen

BBQ vanaf
€ 19,90 pp

Twins

Scheveningen

BBQ vanaf
€ 19,90 pp

Eigen Strandtent

Op Locatie

  

 

Andere mensen toonde ook om interesse in::

Powerkiten 

Scheveningen

Vanaf
€ 12,95 pp

Zandsculpturen

Scheveningen

Vanaf
€ 12,95 pp

Beachvolleybal

Scheveningen

Vanaf
€ 12,95 pp

graffity

workshop 

Vanaf
€ 15,95 pp