Dag programa Scheveningen

 Creatieve workshops | Teambuilding | Sportieve activiteiten | Actie & adrenaline | Minder intensief

Groepsactiviteiten op het strand

Een groepsuitje met groepsactiviteiten? Voor groepsarrangementen ben je bij ons aan het goede adres. Voor bijvoorbeeld een groepsuitje, een avondje uit of dagje weg met collega’s, vrienden, een familie-uitje of een vrijgezellenfeestje.<

Uitje op maat

Groepsuitjes zijn er in alle soorten en maten. Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten, van familie-uitjes tot teambuildings activiteiten. Voor elke grote en budget hebben wij de juiste activiteit!

Speciale wensen?

Heb je speciale wensen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons zodat wij het perfecte uitje voor jou kunnen bewerkstelligen. Kijk snel bij onze opties!

Vrijgezellenfeest

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een bijzondere aangelegenheid. Het moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Een leuke manier om samen met je vrienden toe te leven naar de aankomende en bijzondere grote dag. Voor deze leuke manier kunnen wij zorgen! Of het nu gaat om een sportieve, creatieve of een avontuurlijke activiteit, alles behoort tot de mogelijkheden bij Flitz-Events.

Familiedag

Is het dit jaar uw beurt om de traditionele familiedag te organiseren? Of wordt het dit jaar de eerste keer? Flitz-Events heeft verschillende mogelijkheden om deze dag succesvol te laten verlopen. Op onze site kunt u onder het kopje activiteiteninformatie vinden over de verschillende activiteiten welke wij voor u kunnen verzorgen. Natuurlijk behoren combinaties tussen de verschillende activiteiten tot de mogelijkheden.

Scholensportdag

Vanaf maart 2019 is het weer zover: Flitz-events biedt dit jaar een geheel nieuw programma aan voor basisscholen & het voortgezet onderwijs! Velen van jullie hebben al kennisgemaakt met onze activiteiten. Voor jullie en natuurlijk de nieuwe scholen introduceren wij graag ons sportoriëntatie programma & de mogelijkheden voor sportdagen in 2019.

Kinderpartij

Een kinder feestje organiseren? Flitz-Events heeft verschillende mogelijkheden om deze dag succesvol te laten verlopen. Op onze site kunt u onder het kopje activiteiten informatie vinden over de verschillende activiteiten welke wij voor u kunnen verzorgen. Natuurlijk behoren combinaties tussen de verschillende activiteiten tot de mogelijkheden.

Vriendengroep

Wat is er leuker dan een dag met je vrienden of vriendinnen op stap?
Niets is heerlijker dan een dag aan het strand met de zon en zee. Ben je op zoek naar een nieuwe activiteit met je vrienden dan zit je bij ons goed! Zijn jullie een sportieve vriendengroep dan bieden wij verschillende sportieve activiteiten aan zoals powerkiten, golfsurfen, beachvolleybal of boerenbeach golf! Zijn jullie wat meer creatief ingesteld dan bieden wij een workshop vliegerbouwen waarna een gevecht plaatsvindt door middel van een kitefight of wat dacht je van het schilderen van een groot schilderij (welke meegenomen mag worden) te creëren met zijn allen! Of zijn jullie toch wat avontuurlijker ingesteld, maar ook competatief? Dan is een GPS-tocht langs de bunkers in Hoek van Holland, duindropping in Kijkduin of een havendropping in Scheveningen echt iets voor jullie. Natuurlijk is eer een prijsuitreiking na deze activiteit.

4 personen en minder

Groep onder de 5 personen?
Dit is geen probleem, aarzel dan niet en neem contact op met ons zodat wij het perfecte uitje voor jou kunnen bewerkstelligen.Voor iedereen / elke groep is er wat te doen!

Studenten

Zwaar aan de studie? Graag even uitwaaien op het strand? Flitz-events hanteert verschillende programma’s met een studentenkorting!

Bier op loopafstand!

Contact

06-47037110

Adres

Schokkerweg 44

2583BJ Scheveningen

Email

info@flitz-events.nl

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag:  09:00 – 18:00 Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Contact