Familiedag Scheveningen

Is het dit jaar uw beurt om de traditionele familiedag te organiseren? Of wordt het dit jaar de eerste keer? Flitz-Events heeft verschillende mogelijkheden om deze dag succesvol te laten verlopen. Op onze site kunt u onder het kopje activiteiten informatie vinden over de verschillende activiteiten welke wij voor u kunnen verzorgen. Natuurlijk behoren combinaties tussen de verschillende activiteiten tot de mogelijkheden.

Tijdens de familiedag kunnen de volwassenen zich helemaal uitleven op de actieve onderdelen zoals bijvoorbeeld powerkiten of beachvolleybal, terwijl we met de kids gaan schatgraven of vliegertje knutselen. Om uw dag compleet te maken kunt u afsluiten met een gezellige en heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Heeft u speciale wensen, dan is dit natuurlijk te bespreken met ons!

  Familiedag op maat

Tevens kunnen wij aantrekkelijke arrangementen aanbieden, geheel op maat gemaakt naar jouw wensen en ideeën. Wij denken graag mee en zoeken naar de beste ingrediënten voor een onvergetelijke vrijgezellendag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan zodat wij uw vrijgezellendag tot een ‘Flitzende’ dag kunnen maken!

Meest gekozen activiteiten familiedag Scheveningen

Alle familiedag activiteiten zijn onder begeleiding van professionele  instructeurs die gespecialiseerd zijn om van ieder familiedag in Scheveningen succes te maken.  Wilt u een heel bijzondere familiedag in Scheveningen dan stellen we samen met jou een volledig op maat gemaakte familiedag.  We hebben een top 3 meest gekozen activiteiten voor een familiedag van samengesteld.

Een familiedag in Scheveningen moet een onvergetelijke ervaring zijn

Top 3 activiteiten

Be Robinson Crusoe Scheveningen

Durft u het aan de ware Robinson Crusoe experience evenement? Ontsnap aan de kannibalen door kokosnoten te schieten met een eigengebouwde katapult, vuur maken op het strand en nog veel meer.

Vanaf €12,50 pp.
Meer informatie | Offerte aanvraag
 

Slippers pimpen

Saaie slippers en wilt u de komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor u! Maak uw eigen paar unieke slippers tijdens uw vrijgezellenfeestje!


Vanaf €25,00 p.p.
Meer informatie | Offerte aanvraag
 

Vliegeren/powerkiten

Vliegeren/Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Spelen met de krachten van de wind, waarbij we de jarige natuurlijk over en door het zand kunnen laten sleuren.

Vanaf €15,- p.p
Meer informatie | Offerte aanvraag
 

Veel bekeken activiteiten

Zandsculpturen bouwen

Bent u opzoek naar een creatief uitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes!

Vanaf €10,00 pp.
Meer informatie | Offerte aanvraag

Bubbel voetbal

Een middag bubbel voetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties, een ware vrijgezellenfeest activiteit op Scheveningen.

Vanaf €17,95 p.p.
Meer informatie | Offerte aanvraag
 

VR-experience

Beleef spanning, avontuur en sensatie. Ervaar de itensiteit van  walk the plank, begeef je in een virtuele achtbaan of vecht tegen een spinnen invasie. 

Vanaf €15,00 p.p.
Meer informatie | Offerte aanvraag
 

WAAROM FLITS-EVENTS?

Beste prijs/kwaliteit
Veilige en spectaculaire uitjes
Maatwerk voor grote groepen
Op elke locatie uitvoerbaar
Activities also in English

Combinatie arrangementen met horeca

Na de activiteiten in Scheveningen wordt het de hoogste tijd voor lekker borrelen en BBQ-en of dineren. En ook daarvoor heeft Flitz-events verschillende locaties op Scheveningen uitkozen. De locaties bieden dankzij de ongedwongen, de heerlijke gerechten en BBQ’s en enthousiaste, gezellige personeel een garantie voor een geweldige avond voor vrijgezellen feesten.

Kies uit één van de strandtenten in Scheveningen of vraag om de offerte! 

Veel gecombineerd arrangement in Scheveningen 

De Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend!

Combinatiedeal

Bent u opzoek naar een combinatiedeal? Dat is mogelijk bij Flitz-events! Klik hier, om de mogelijkheden te zien!

Contact

070-223008

Adres

Flitz-events
Schokkerweg 44
2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 
09:00 – 18:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Zondag: 12:00 – 17:00

Contact