Familiedag Scheveningen

Is het dit jaar jouw beurt om de traditionele familiedag te organiseren? Of wordt het dit jaar de eerste keer? Flitz-events heeft talloze mogelijkheden om deze familiedag succesvol te laten verlopen.

Tijdens de familiedag kunnen de volwassenen zich helemaal uitleven op de actieve onderdelen zoals bijvoorbeeld powerkiten of beachvolleybal, terwijl we met de kids gaan schilderen of vliegers bouwen. Om de dag compleet te maken, kan worden afgesloten met een gezellige en heerlijke BBQ bij één van onze TOP-locaties.

Heeft u speciale wensen, dan is dit natuurlijk te bespreken met ons! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat wij voor u een ‘Flitzende’ dag kunnen organiseren!

Familiedag op locatie

Flitz-events werkt met verschillende strandpaviljoens op het strand van Scheveningen samen. Hierdoor kunnen wij voor iedere gelegenheid de perfecte locatie uitkiezen. Heb je zelf een voorkeur? Dan vernemen wij die graag. Bekijk hier het overzicht van de strandpaviljoens waar wij jarenlange ervaring mee hebben bij al onze bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, een familiedag en kinderfeestjes. Het is ook mogelijk om een familiedag op locatie te organiseren of in combinatie met bijvoorbeeld een BBQ.

Neem contact met Flitz-events op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!

Tel : 0647037110


Wij leveren ook maatwerk

Uitjes al vanaf €10,00 p.p.!

Grote groep = korting!

Op jouw datum & tijdstip


Meest geboekte familiedag Scheveningen

Expeditie Robinson
Olympic Games
Vliegeren/powerkiten

Meest geboekte creatieve familie dag Scheveningen

Slippers versieren
Sieraden maken
Puzzel schilderen
Cocktails shaken
 
 
 

Klantreferenties

Contact

Al enthousiast geworden?
Neemvia dit contactformulier of telefonisch contact met ons op!

Rogier Minderhoud
06 – 4703 71 10
info@flitz-events.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon nummer

Uw bericht