Buena vista beachclub

Buena vista beachclub

Buena Vista is een duurzame strandtent op Scheveningen waar u zich direct thuis voelt. Door de huiskamer inrichting en de ontspannen sfeer is dit dé beachclub om te relaxen. Buena Vista biedt veel ruimte aan strandgasten, maar is ook de ideale locatie voor feesten en trouwerijen. Door de duurzame benadering, de biologische keuken en een zonnepanelen dak is Buena Vista anders dan anderen. Met een groot aanbod aan leuke workshop en activiteiten zorgt Buena Vista ervoor dat zij uw favoriet worden op het strand van Scheveningen. Hierbij maakt de chef graag gebruik van Haagse streekproducten die ook nog eens biologisch zijn. Duurzaamheid staat hier duidelijk hoog in het vaandel.

Evenementen

Een groot evenement organiseren met honderden mensen, bij Buena Vista in Scheveningen kan het. Deze grote, gezellige beachclub bestaat uit verschillende ruimtes. De beachclub biedt plaats aan 150 zitplaatsen binnen en 350 zitplaatsen buiten, ruimte zat dus voor een bedrijfsuitje Scheveningen.

Activiteiten

Buena vista beachclub Scheveningen biedt u de mogelijkheid om uw bijeenkomst aan te vullen met sportieve activiteiten op het strand of culturele uitstapjes in Scheveningen of Den Haag. Kies voor één van de actieve workshops en ga vliegeren of powerboat Scheveningen. Of als u iets creatievers wilt doen, kiest u voor cocktail workshop, slippers pimpen of zandsculpturen. Aansluitend een BBQ en drinken, maakt de dag tot een groot succes.

Locatie

Buena Vista Beach Club is goed bereikbaar en ligt bij de boulevard van Scheveningen. Met de auto volgt u, vanaf de A44 en de A12, de borden Scheveningen strand. Ondanks vele parkeermogelijkheden is het toch aan te raden om met OV naar het strand van Scheveningen te komen. Tram 1, 9 en bus 22 vallen onder de mogelijkheden en stoppen voor het Kurhausplein. Vanaf daar is het nog een klein stukje lopen. 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 12 uur een offerte
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Boek een van onze leuke workshops in combinatie met een bijpassend lunch, BBq of diner-arrangement

STAP 1 KIES EEN ACTIVITEIT

STAP 2 KIES EEN STRANDTENT

OPTIONEEL STAP 3 MAAK JE DAG COMPLEET

Strandpalviljoen Scheveningen

Contact

070-223008

Adres

Flitz-events
Schokkerweg 44
2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 
09:00 – 18:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Zondag: 12:00 – 17:00

Contact