Over Flitz-events

Flitz-events

Flitz-events is een dynamisch evenementenbureau met ruim 12 jaar ervaring met het organiseren van verschillende uitjes: vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en familiedagen. Wij zijn gevestigd in Scheveningen en kennen de omgeving op ons duimpje. Flitz-events werkt samen met meerdere strandpaviljoens en voelt zich als ‘een vis in het water’ in deze prachtige omgeving van strand, duinen en zee.

Alle instructeurs zijn gecertificeerd, ervaren en verzorgen ieder uitje, groot of klein, met zorg en een flinke dosis enthousiasme. Dankzij onze flexibiliteit kunnen wij snel schakelen.

Actuele en onafhankelijke reviews over Flitz-events

Wij zijn eventmanagers in hart en nieren

Flitz-events is een dynamische onderneming met ervaren en enthousiaste instructeurs. De instructeurs zijn goed opgeleid om er een perfecte dag van te maken en zijn ervaren met het evenement wat ze geven.


Veiligheid staat voorop!

Prioriteit 1 is de veiligheid van de mensen die het evenement volgen. Daarnaast zorgen de instructeurs dat iedereen enthousiast blijft en het een dag wordt om nooit meer te vergeten!

Wist u dat?

  • Flitz-events vanaf 2016 een eigen strandpaviljoen exploiteert aan het strand van Scheveningen?
  • Flitz-events vanaf 2016 een Escape Room heeft in Scheveningen?!
  • Flitz-events het hele jaar door uitjes organiseert: in de stad of op het strand en in de winter en de zomer. Er is altijd wat te beleven bij Flitz-events.

Wij creëren plezier

Alle evenementen en activiteiten van Flitz-events toveren geheid een glimlach op het gezicht van de deelnemers. Of het gaat om teambuilding, ontspanning of actief recreëren. Plezier gegarandeerd!