SOLBEACH Scheveningen

Sol beach Scheveningen

Solbeach is een mediterrane beachclub, met felgekleurde stoeltjes en veel olijfbomen, gelegen aan de boulevard van Scheveningen. Deze strandtent is uniek doordat u als bezoeker zelf gebruik mag maken van de houtskoolbarbecue. Solbeach is ook de ideale plek voor feesten en partijen, én de plek waar je tal van leuke strand- en sportactiviteiten kunt doen. Voor dat echte mediterrane vakantiegevoel zit je bij Solbeach, met hun tafels en stoelen direct in het zand, op de juiste plaats!

Cook it yourself-bbq

Cook it youself-bbq is altijd heerlijk vers en direct op tafel vanaf uw privébarbecue. Met het strand en de Noordzee als decor gaat u lekker zelf aan de slag op de houtskoolbarbecue. Solbeach zorgt uiteraard voor superverse ingrediënten.

Evenementen

Een groot evenement organiseren met honderden mensen, bij Solbeach in Scheveningen kan het. Deze grote, gezellige beachclub bestaat uit verschillende ruimtes. Solbeach biedt u de mogelijkheid om uw bijeenkomst aan te vullen met sportieve activiteiten op het strand of culturele uitstapjes in Scheveningen of Den Haag. Kies voor één van de actieve workshops en ga vliegeren of powerboat Scheveningen. Of als u iets creatievers wilt doen, kiest u voor cocktail workshop, slippers pimpen of zandsculpturen. Aansluitend een BBQ en drinken, maakt de dag tot een groot succes.

Locatie

Solbeach ligt ongeveer 500 meter links van de pier. Als u richting de haven loopt via de boulevard komt u de beachclub vanzelf tegen. U kunt de boulevard van Scheveningen goed bereiken met het OV en de auto. Verschillende trams stoppen op het Kurhausplein en vanaf daar is het slechts vijf minuten lopen. En ook met de fiets staat u vanuit de Haagse binnenstad binnen een kwartiertje met uw voeten in het zand!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 12 uur een offerte
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Boek een van onze leuke workshops in combinatie met een bijpassend lunch, BBq of diner-arrangement

STAP 1 KIES EEN ACTIVITEIT

STAP 2 KIES EEN STRANDTENT

OPTIONEEL STAP 3 MAAK JE DAG COMPLEET

Strandpalviljoen Scheveningen

Contact

070-223008

Adres

Flitz-events
Schokkerweg 44
2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 
09:00 – 18:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Zondag: 12:00 – 17:00

Contact