Strandpaviljoens Scheveningen

Op zoek naar een leuk strand paviljoen in Scheveningen aan het strand? Naast de verzorging van uw event op Scheveningen, hebben voor u een aantal strandpaviljoens in Scheveningen, samengesteld waar wij graag mee samenwerken.

Uiteraard zijn wij niet locatie gebonden. In overleg kunt u een eigen strandpalviljoen kiezen waar wij het event verzorgen.Al onze strandarrangementen zijn geheel op maat vorm te geven, geheel op basis van uw wensen. Bekijk al onze bedrijfsuitjes in Scheveningen en maak uw keuze.

Buena Vista Beachclub

Beuna Vista

Bij Buena Vista Beach Club kunt u zich prima thuis voelen in de ongedwongen huiskamersfeer die er heerst.

Solbeach

Solbeach

Solbeach een combinatie van goed eten, relaxen in een ongedwongen Caribische sfeer, lekkere muziek, spontane bediening, een kleurrijk en gezellig interieur.

Strandclub WIJ

Strandclub Wij

Bij strandclub WIJ staat iedere dag garant voor een geslaagde dag. Een lunch of diner; alles is hier mogelijk.

Strandclub DOEN!

Strandclub Doen

Strandclub DOEN! Is de voorloper op het gebied van lekker eten en drinken, ontmoeten en genieten.

Strandpaviljoens Scheveningen

Flitz-events werkt met veel strandpaviljoens op het strand van Scheveningen samen. Hierdoor kunnen wij voor iedere gelegenheid de perfecte locatie uitkiezen. Heb je zelf een voorkeur? Dan vernemen wij die graag. Bekijk hieronder het overzicht van de strandpaviljoens waar wij jarenlange ervaring mee hebben bij al onze bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes. Het is ook mogelijk om de het bedrijfsuitje op locatie te doen.

Uitje op maat

Groepsuitjes zijn er in alle soorten en maten. Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten, van familiedagen tot kinderfeestjes. Voor ieder budget hebben wij de juiste activiteit!

Over Flitz-events

Flitz-events is een dynamisch evenementenbureau met jarenlange ervaring met het organiseren van verschillende uitjes: vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, sportdagen, studentengroepen en familiedagen. Wij zijn gevestigd in Scheveningen en kennen de omgeving op ons duimpje. Flitz-events werkt samen met meerdere strandpaviljoens en voelt zich als ‘een vis in het water’ in deze prachtige omgeving van strand, duinen en zee.

Alle instructeurs zijn gecertificeerd, ervaren en verzorgen ieder uitje, groot of klein, met zorg, aandacht en een flinke dosis enthousiasme. Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit. We vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en met plezier meedoet aan de activiteiten.