Buena vista beachclub

Buena Vista is een duurzame strandtent op Scheveningen waar je je direct thuis voelt. Door de huiskamer inrichting en de ontspannen sfeer is dit dé beachclub om te relaxen. Buena Vista biedt veel ruimte aan strandgasten, maar is ook de ideale locatie voor feesten en trouwerijen. Door de duurzame benadering, de biologische keuken en een zonnepanelen dak is Buena Vista anders dan anderen. Met een groot aanbod aan leuke workshop en activiteiten zorgt Buena Vista ervoor dat zij je favoriet worden op het strand van Scheveningen.
Hierbij maakt de chef graag gebruik van Haagse streekproducten die ook nog eens biologisch zijn. Duurzaamheid staat hier duidelijk hoog in het vaandel.

Evenementen

Een groot evenement organiseren met honderden mensen, bij Buena Vista in Scheveningen kan het. Deze grote, gezellige beachclub bestaat uit verschillende ruimtes. De beachclub biedt plaats aan 150 zitplaatsen binnen en 350 zitplaatsen buiten, ruimte zat dus voor een bedrijfsuitje Scheveningen.

Activiteiten

Kies voor één van de actieve workshops en ga vliegeren, surfen of cocktails shaken. Of als je iets creatievers wil kies je voor schilderen, slippers pimpen of sieraden maken. Aansluitend een BBQ en drinken, maakt de dag tot een groot succes.

Buena Vista Beachclub

Buena vista

Bij Buena Vista Beach Club kunt u zich prima thuis voelen in de ongedwongen huiskamersfeer die er heerst.

Solbeach

Solbeach

Solbeach een combinatie van goed eten, relaxen in een ongedwongen Caribische sfeer, lekkere muziek, spontane bediening, een kleurrijk en gezellig interieur.

Strandclub WIJ

Strandclub Wij

Bij strandclub WIJ staat iedere dag garant voor een geslaagde dag. Een lunch of diner; alles is hier mogelijk.

Strandclub DOEN!

Strandclub Doen

Strandclub DOEN! Is de voorloper op het gebied van lekker eten en drinken, ontmoeten en genieten.