Solbeach

Solbeach is een mediterrane beachclub, met felgekleurde stoeltjes en veel olijfbomen, gelegen aan de boulevard van Scheveningen. Deze strandtent is uniek doordat je als bezoeker zelf gebruik mag maken van de houtskoolbarbecue. Solbeach is ook de ideale plek voor feesten en partijen, én de plek waar je tal van leuke strand- en sportactiviteiten kunt doen. Voor dat echte mediterrane vakantiegevoel zit je bij Solbeach, met hun tafels en stoelen direct in het zand, op de juiste plaats!

Cook it yourself-bbq

Cook it youself-bbq is altijd heerlijk vers en direct op tafel vanaf je privébarbecue. Met het strand en de Noordzee als decor ga je lekker zelf aan de slag op de houtskoolbarbecue. Solbeach zorgt uiteraard voor superverse ingrediënten.

Strand- en sportactiviteiten bij Solbeach
Het activiteitenaanbod van Solbeach is enorm. Of je nu lekker ontspannen wil suppen, je salsamoves wil showen op de dansvloer of Scheveningen wil verkennen op de step of choppe.

Evenementen

Een groot evenement organiseren met honderden mensen, bij Solbeach in Scheveningen kan het. Deze grote, gezellige beachclub bestaat uit verschillende ruimtes. Er is zat ruimte zat voor alle bedrijfsuitjes te Scheveningen.

Activiteiten

Kies voor één van de actieve workshops en ga vliegeren, surfen of cocktails shaken. Of als je iets creatievers wil kies je voor schilderen, slippers pimpen of sieraden maken. Aansluitend een BBQ en drinken, maakt de dag tot een groot succes.

Buena Vista Beachclub

Buena vista

Bij Buena Vista Beach Club kunt u zich prima thuis voelen in de ongedwongen huiskamersfeer die er heerst.

Solbeach

Solbeach

Solbeach een combinatie van goed eten, relaxen in een ongedwongen Caribische sfeer, lekkere muziek, spontane bediening, een kleurrijk en gezellig interieur.

Strandclub WIJ

Strandclub Wij

Bij strandclub WIJ staat iedere dag garant voor een geslaagde dag. Een lunch of diner; alles is hier mogelijk.

Strandclub DOEN!

Strandclub Doen

Strandclub DOEN! Is de voorloper op het gebied van lekker eten en drinken, ontmoeten en genieten.