Strandclub DOEN

Strandclub Doen! is een grote, trendy, witte strandtent aan het strand van Scheveningen. Doen! is een full service beachclub met een stijlvolle uitstraling. De bar biedt een volledig assortiment.

Eten en drinken

Doen! is één van de meest luxe strandpaviljoens van Scheveningen, waar je dan ook heerlijk kunt genieten van mooie gerechten. Coquilles, oesters en kreeft ontbreken bij Strandclub Doen! zeker niet op de kaart. In combinatie met een goede wijn of koele prosecco kun je hier perfect ontspannen na een drukke dag. De verschillende terrassen bieden genoeg privacy en de altijd oplettende bediening zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Als levensgenieter en fijnproever ben je bij Doen! zeker aan het juiste adres

Evenementen

Voor feesten en partijen maar ook private diners en bruiloften ben je bij Doen! aan het goede adres. Het luxe, trendy interieur zorgt ervoor dat jij en je gasten in stijl kunnen feesten. Geniet van lekkere drankjes, mooi hapjes en het vrije uitzicht over de Noordzee. Sluit je af van de rest van de wereld en geniet met jouw gasten van een prachtig diner in een afgesloten ruimte. Ook hier staan kwaliteit en goede bediening op je te wachten en krijg jij de sterrenbehandeling. Het evenement wordt tot in de puntjes verzorgd en zorgt ervoor dat jij en je gasten deze avond niet snel zullen vergeten.

Activiteiten

Strandclub DOEN! biedt je de mogelijkheid om je bijeenkomst aan te vullen met sportieve activiteiten op het strand of culturele uitstapjes in Scheveningen of Den Haag. Kies voor één van de actieve workshops en ga vliegeren, surfen of cocktails shaken. Of als je iets creatievers wil kies je voor schilderen, slippers pimpen of sieraden maken. Aansluitend een BBQ en drinken, maakt de dag tot een groot succes.

Buena Vista Beachclub

Buena vista

Bij Buena Vista Beach Club kunt u zich prima thuis voelen in de ongedwongen huiskamersfeer die er heerst.

Solbeach

Solbeach

Solbeach een combinatie van goed eten, relaxen in een ongedwongen Caribische sfeer, lekkere muziek, spontane bediening, een kleurrijk en gezellig interieur.

Strandclub WIJ

Strandclub Wij

Bij strandclub WIJ staat iedere dag garant voor een geslaagde dag. Een lunch of diner; alles is hier mogelijk.

Strandclub DOEN!

Strandclub Doen

Strandclub DOEN! Is de voorloper op het gebied van lekker eten en drinken, ontmoeten en genieten.