Strandclub WIJ

Strandclub WIJ sleepte de afgelopen jaren vele nominaties en prijzen in de wacht: ‘De beste spot van Scheveningen’, ‘de beste strandclub van Nederland’. WIJ biedt alles ineen. Of het nu gaat om een heerlijke dag aan het strand, een lunch of diner in het restaurant of het organiseren van een besloten zakelijk event of huwelijk, alles kan bij WIJ. Het trendy en gezellige interieur geeft deze strandclub een goede uitstraling. Naast Strandclub WIJ bevindt zich een groot parkeerterrein, waardoor je je auto makkelijk kwijt kunt.

Evenementen

WIJ zorgt voor een volledige invulling van je dag met heerlijke culinaire arrangementen, maar ook sportieve activiteiten. Het grote, nieuwe parkeerterrein voor de deur van Strandclub Wij is ook zeker een reden om voor deze strandclub te kiezen. Na een leuke teambuildingactiviteit nog even nagenieten bij WIJ onder het genot van een hapje en drankje of een diner is een aanrader. De complete dag weg met het bedrijf, een lekker diner met nieuwe klanten of een mooi verjaardagsfeest beleef je dan ook bij WIJ .

Activiteiten

Kies voor één van de actieve workshops en ga vliegeren, surfen of cocktails shaken. Of als je iets creatievers wil kies je voor schilderen, slippers pimpen of sieraden maken. Aansluitend een BBQ en drinken, maakt de dag tot een groot succes.

Buena Vista Beachclub

Buena vista

Bij Buena Vista Beach Club kunt u zich prima thuis voelen in de ongedwongen huiskamersfeer die er heerst.

Solbeach

Solbeach

Solbeach een combinatie van goed eten, relaxen in een ongedwongen Caribische sfeer, lekkere muziek, spontane bediening, een kleurrijk en gezellig interieur.

Strandclub WIJ

Strandclub Wij

Bij strandclub WIJ staat iedere dag garant voor een geslaagde dag. Een lunch of diner; alles is hier mogelijk.

Strandclub DOEN!

Strandclub Doen

Strandclub DOEN! Is de voorloper op het gebied van lekker eten en drinken, ontmoeten en genieten.