Strandclub DOEN!

Strandclub DOEN!

Strandclub Doen! is een grote, trendy, witte strandtent aan het strand van Scheveningen. Doen! is een full service beachclub met een stijlvolle uitstraling. De bar biedt een volledig assortiment.

Eten en drinken

Doen! is één van de meest luxe strandpaviljoens van Scheveningen, waar u dan ook heerlijk kunt genieten van mooie gerechten. Coquilles, oesters en kreeft ontbreken bij Strandclub Doen! zeker niet op de kaart. In combinatie met een goede wijn of koele prosecco kun je hier perfect ontspannen na een drukke dag. De verschillende terrassen bieden genoeg privacy en de altijd oplettende bediening zorgt ervoor dat u niets tekort komt. Als levensgenieter en fijnproever bent u bij Doen! zeker aan het juiste adres

Evenementen

Voor feesten en partijen maar ook private diners en bruiloften bent u bij Doen! aan het goede adres. Het luxe, trendy interieur zorgt ervoor dat u en uw gasten in stijl kunnen feesten. Geniet van lekkere drankjes, mooi hapjes en het vrije uitzicht over de Noordzee. Sluit u af van de rest van de wereld en geniet met uw gasten van een prachtig diner in een afgesloten ruimte. Ook hier staan kwaliteit en goede bediening op uw te wachten en krijgt u de sterrenbehandeling. Het evenement wordt tot in de puntjes verzorgd en zorgt ervoor dat u en uw gasten deze avond niet snel zullen vergeten.

Activiteiten

Strandclub DOEN! biedt u de mogelijkheid om uw bijeenkomst aan te vullen met sportieve activiteiten op het strand of culturele uitstapjes in Scheveningen of Den Haag. Kies voor één van de actieve workshops en ga vliegeren of powerboat Scheveningen. Of als u iets creatievers wil kiest u voor cocktail workshop, slippers pimpen of zandsculpturen. Aansluitend een BBQ en drinken, maakt de dag tot een groot succes.

Locatie

Strandclub Doen! bevindt zich ter hoogte van de vuurtoren op het Scheveningse strand en is via de boulevard makkelijk te bereiken. De strandtent is makkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto neemt u vanaf de snelweg het beste de route richting Scheveningen Haven en parkeert u op het parkeerterrein bij het Noordelijk Havenhoofd. Ook met het openbaar vervoer is de beachclub uitstekend te bereiken. Verschillende trams vanaf Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor stoppen in de buurt van Strandclub DOEN! 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 12 uur een offerte
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Boek een van onze leuke workshops in combinatie met een bijpassend lunch, BBq of diner-arrangement

STAP 1 KIES EEN ACTIVITEIT

STAP 2 KIES EEN STRANDTENT

OPTIONEEL STAP 3 MAAK JE DAG COMPLEET

Strandpalviljoen Scheveningen

Contact

070-223008

Adres

Flitz-events
Schokkerweg 44
2583BJ Scheveningen

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 
09:00 – 18:00

Zaterdag: 10:00 – 17:00

Zondag: 12:00 – 17:00

Contact