Golfsurfen Scheveningen


Scheveningen is de bekendste en grootste surfspot van Nederland en is daarmee de beste plek om het golfsurfen onder de knie te krijgen.

Onze instructeurs zijn gecertificeerd en ervaren surfers die met passie voor de sport er en geweldige en actieve dag van maken. Veiligheid staat voorop en de cursus begint met instructies op het strand. Je leert over de zee en de golven, veiligheid, de techniek van het opstaan en het bewegen op je board. Na de instructies duiken we het water in. De instructeur(s) geven persoonlijke aandacht en begeleiding om jou zo veel mogelijk golven te laten pakken.

Ooit gedacht dat surfen te moeilijk is? Iedereen kan het leren en golfsurfen in Scheveningen is ‘fun’! De eerste keer dat je op je board staat in een golf geeft een geweldige kick. Voordat je het weet ben je er aan verslaafd!

Golfsurfen met een bedrijfsuitje of kinderfeestje?

Golfsurfen is super leuk en geschikt voor bedrijfsuitjes of kinderfeestjes, maar ook voor familiedagen en vrijgezellenfeestjes op het strand van Scheveningen. Ook is het mogelijk om af te sluiten met een barbecue of borrel.

Neem gerust contact met Flitz-events op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!

Offerte aanvragen

Prijzen

  • Vanaf 10 personen €25,-
  • Vanaf 25 personen €22,50
  • Vanaf 50 personen €20,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Tijdsduur: 2 uur

Strandpaviljoens

Flitz-events werkt samen met verschillende strandpaviljoens en is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze.

Contact

  • +31 6 47 03 71 10
  • info@flitz-events.nl
  • Schokkerweg 44, Scheveningen

Share Flitz-events

Olympic games

Olympic Games

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Powerkiten / vliegeren

Powerkiten vliegeren

Escape room