Powerboat varen Scheveningen


Powerboat varen in Scheveningen is een spectaculaire activiteit in Scheveningen voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten! Hiervoor moet je niet schuw zijn van zout, water en een wilde ‘rondvaart’. Nou ja, rondvaart? Het kleine stukje varen de haven uit lijkt misschien nog het meest op de gemiddelde rondvaart.   

Powerboat varen: een achtbaan is er niets bij

Zodra het open water is bereikt gaat de gashendel open en houd je dan goed vast. De powerboat haalt snelheden tot maar liefst 100 km. per uur! Met een rotgang stuitert de zogeheten ‘RIB powerboat’ over de golven van Scheveningen en spettert het water je in je gezicht. De powerboot vaart op de open zee langs het strand van Scheveningen heen en weer. Vanaf hier beleef je Scheveningen op een hele andere manier.

Over de RIB powerboat

De RIB powerboat beschikt over een 9 meter lange uitvoering met twee maal 6 cilinder “outboards Suzuki” met een totaal vermogen van 400 PK. Dit enorme vermogen is ruimschoots voldoende om een groep van 15 passagiers te transporten en daarmee is de Powerboat niet “over powered” en veilig. Grotere groepen personen kunnen worden verdeeld over meerdere vaarsessies of boten.

Enjoy the ride…

Powerboat varen met een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje

Powerboat varen is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest bij het strand van Scheveningen. Ook is het mogelijk om af te sluiten met een barbecue of borrel.

Neem gerust contact met Flitz-events op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!

Offerte aanvragen

Prijzen

  • Vanaf 5 personen €35,-
  • Vanaf 10 personen €30,-
  • Vanaf 30 personen €27,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en inclusief €3,- voor verplichte offshore verzekering.

Tijdsduur: 30 min.

Strandpaviljoens

Flitz-events werkt samen met verschillende strandpaviljoens en is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze.

Contact

  • +31 6 47 03 71 10
  • info@flitz-events.nl
  • Schokkerweg 44, Scheveningen

Share Flitz-events

Olympic games

Olympic games scheveningen

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson Scheveningen

Powerkiten / vliegeren

Vliegeren / powerkiten

Escape room