Suppen / Stand Up Paddle boarden Scheveningen


Bij het Suppen (Stand Up Paddle boarden), sta je op een board waarbij je met een paddel jezelf vooruit duwt over het water. Stand Up Paddle boards is de nieuwste rage, overgekomen uit Hawaï. De surfers daar hielden het overzicht op zee door op hun board te gaan staan waarna er een nieuwe sport is ontdekt!

Suppen is super leuk en gezond. Iedereen kan het leren.

Suppen is voor iedereen geschikt: jong of oud, groot of klein. Voor de eerste kennismaking met het Suppen krijg je een les van twee uur. Hierin wordt aandacht besteed aan de basisprincipes van het Suppen, de veiligheidsregels en de bewegingstechnieken. Stap op de plank en ga een lekker stukje peddelen, sportief bezig met veel plezier op zee langs het strand van Scheveningen.

Geniet van de fascinerende Noordzee, bekijk de kitesurfers van dichtbij, toer heerlijk ongestoord rond over zee en beweeg mee met de kracht van de golven!

Bedrijfsuitje of vrijgezellendag?

Stand Up Paddle boarden is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of als onderdeel van een vrijgezellendag. Ook is het mogelijk om af te sluiten met een barbecue of borrel.

Neem gerust contact met Flitz-events op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!
Offerte aanvragen

Prijzen

  • Vanaf 10 personen €22,50
  • Vanaf 15 personen €25,00
  • Vanaf 25 personen €20,-
  • Vanaf 50 personen €17,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

OFFERTE AANVRAGEN

Tijdsduur: 2 uur

Strandpaviljoens

Flitz-events werkt samen met verschillende strandpaviljoens en is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze.

Contact

  • +31 6 47 03 71 10
  • info@flitz-events.nl
  • Schokkerweg 44, Scheveningen

Share Flitz-events

Olympic games

Olympic games

Expeditie Robinson

Expeditie Robbinson

Powerkiten / vliegeren

Powerkiten / vliegeren

Escape room