Wie is de rat (mol) Scheveningen


Leer uw collega’s, vrienden of familie op een andere manier te leren kennen. Bij wie is de rat mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen. Nadat we verzameld hebben in een strandpaviljoen en er verschillende teams gemaakt zijn, krijgt de groep een korte maar bondige uitleg over het ‘wie is de rat (mol).

Na de uitleg van het spel de teams op pad. Er zijn verschillende uitdagende opdrachten, waarbij er punten voor het team te verdienen zijn. Elk team zal proberen om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alleen zal “de rat (mol)” proberen de boel te saboteren en het puntenaantal zo laag mogelijk proberen te houden.

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten en het spel beginnen. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen.

Uiteraard is er voor de winnaars / de rat een beloning!!

Programma wie is de rat

– Ontvangst
– Uitleg spelregels
– Start
– Prijsuitreiking
– Eventueel BBQ of een drankje. Vraag naar de mogelijkheden.

Keuze strandpaviljoens

Flitz-events werkt met veel strandpaviljoens in Scheveningen samen. Hierdoor kunnen wij voor iedere gelegenheid de perfecte locatie uitkiezen. Heb je zelf een voorkeur? Dan vernemen wij die graag.

Bekijk hier het overzicht van de strandpaviljoens waar wij jarenlange ervaring mee hebben bij al onze bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderpartijtjes.

Neem gerust contact met Flitz-events op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!
Offerte aanvragen

Prijzen

  • Vanaf 15 personen €20,-
  • Vanaf 25 personen €17,50
  • Vanaf 50 personen €15,-
  • Vanaf 100 personen €10,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Tijdsduur: 2,5 uur

Strandpaviljoens

Flitz-events werkt samen met verschillende strandpaviljoens en is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze.

Contact

  • +31 6 47 03 71 10
  • info@flitz-events.nl
  • Schokkerweg 44, Scheveningen

Share Flitz-events

Olympic games

Olympic games

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Powerkiten / vliegeren

Vliegeren/powerkiten

Escape room