Workshop Cocktail shaken Scheveningen


Welkom in de zomerse sferen op het strand van Scheveningen! De workshop cocktail shaken is een gezellige en sociale aangelegenheid waarin je de fijne kneepjes van het vak leert.

Tijdens de twee uur durende workshop wordt de kunst van het cocktail shaken bijgebracht en kan iedereen zelf de cocktails mixen, shaken en natuurlijk … proeven. Met de juiste technieken en een mooie decoratie serveer je de perfecte cocktail. Een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves maken het shaken tot een ware belevenis!

Kies je eigen locatie

Flitz-events werkt met veel strandpaviljoens op het strand van Scheveningen samen. Hierdoor kunnen wij voor iedere workshop cocktail shaken de perfecte locatie uitkiezen. Heb je zelf een voorkeur? Dan vernemen wij die graag. Bekijk hier het overzicht van de strandpaviljoens waar wij jarenlange ervaring mee hebben bij al onze bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderpartijtjes.

Cocktail shaken met vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje?

Cocktails shaken is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Bovendien is deze workshop super leuk in combinatie met een actieve dag op het strand, zoals golfsurfen of powerkiten. Neem gerust contact met Flitz-events op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!

Offerte aanvragen

Prijzen

  • Vanaf 5 personen €30,-
  • Vanaf 10 personen €25,-
  • Vanaf 25 personen €22,50
  • Vanaf 50 personen €17,50
  • Vanaf 100 personen €10,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Per extra cocktail €3,50 p.p.

Tijdsduur: 2 uur

Strandpaviljoens

Flitz-events werkt samen met verschillende strandpaviljoens en is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze.

Contact

  • +31 6 47 03 71 10
  • info@flitz-events.nl
  • Schokkerweg 44, Scheveningen

Share Flitz-events

powerkiten

Powerkiten

Slippers versieren

Workshop Slippers versieren Scheveningen

Zandsculpturen

Zandsculpturen bouwen Scheveningen

Schilder workshop

Workshop Schilderen