Workshop salsa dansen Scheveningen


Tijdens de workshop salsa dansen leren we op een leuke manier de basispassen van het salsa dansen onder de heerlijke Spaanse sferen en klanken met het prachtige strand van Scheveningen als decor. Gezelligheid en plezier staan centraal bij de workshop salsa dansen. Voor je het weet, sta je te swingen als een echte Salsa Koning(in).

Salsa komt oorspronkelijk uit Cuba en betekent letterlijk “Saus” in het Spaans. Salsa is een verzamelnaam voor verschillende soorten dansen en ritmes, zoals Son, Mambo, Guaguanco en Cha – Cha – Cha. De instructeur is gespecialiseerd in het geven van bruisende salsa workshops en wervelende latin shows en demonstraties voor zowel besloten feesten als grote evenementen. Naast salsa is het ook mogelijk om andere latin dansen te leren, zoals: merengue, bachata, en Zumba.

Keuze strandpaviljoens

Flitz-events werkt met veel strandpaviljoens in Scheveningen samen. Hierdoor kunnen wij voor iedere gelegenheid de perfecte locatie uitkiezen. Heb je zelf een voorkeur? Dan vernemen wij die graag.

Bekijk hier het overzicht van de strandpaviljoens waar wij jarenlange ervaring mee hebben bij al onze bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderpartijtjes.

Salsa dansen met vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje?

De workshop salsa dansen is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag op het strand van Scheveningen. Ook is het mogelijk om af te sluiten met een barbecue of borrel.

Neem gerust contact met Flitz-events op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij denken graag mee!
Offerte aanvragen

Prijzen

  • Vanaf 10 personen €25,-
  • Vanaf 25 personen €22,50
  • Vanaf 50 personen €20,-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Tijdsduur: 2 uur

Strandpaviljoens

Flitz-events werkt samen met verschillende strandpaviljoens en is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen op locaties naar keuze.

Contact

  • +31 6 47 03 71 10
  • info@flitz-events.nl
  • Schokkerweg 44, Scheveningen

Share Flitz-events

Olympic games

olympic games

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Powerkiten / vliegeren

Powerkiten/vliegeren

Escape room